青少年

事工

我們的青少年事工覆蓋所有初高中學生,包括從六年級至十二年級全年齡段。

 

活動安排請看下表。

每週主日

主日學

9:00-10:15am

-

初中生

“提摩太”項目

6:00-7:00pm

CLC 青少年中心

每週三

高中生

“LINK”領導力項目

7:00-9:00pm

CLC青少年中心

-

初中生

“EPIC”項目

7:00-9:00pm

A樓體育館

春季退修營

4月 27日 - 29日

所有初中生

高中生

Camp Thunderbird

福音短宣

6月17日 - 22nd

2月4日起開放報名

中國國際

留學生​事工

我們特別為本市的中國留學生設計了這個事工。我們希望能夠與更多的中國學生以及他們的寄宿家庭聯絡。

 

For the host families who go to Christ Covenant Church, you can simply drop off the students who are staying with you on Sunday mornings.

 

For those who go to different churches, you could consider letting them join our Chinese worship service every once a while.

 

Contact us if you are hosting Chinese students!

©2018 Cross Covenant Chinese Church.

All Rights Reserved.

  • Facebook